Ik heb Alzheimer Stella Braam het verhaal van mijn vader

Er is veel over dementie geschreven, maar de dementerenden zelf komen nauwelijks aan het woord. Ze zouden immers niets meer beseffen. Journaliste Stella Braam en haar vader, de psycholoog René van Neer, rekenen af met dit vooroordeel in Ik heb Alzheimer. Het verhaal van mijn vader. Een onthutsend, aangrijpend én hilarisch verslag van een strijdbare burger met de ziekte van Alzheimer die in opstand komt tegen de vooroordelen en betutteling in zorg en samenleving. Zorgverzekeraar Achmea, hoofdsponsor, hecht veel waarde aan het thema van dit boek.
Stella Braam volgt de lotgevallen van haar vader René op de voet. In 2003 krijgt hij te horen dat hij Alzheimer heeft. Hij verhuist naar een zorgcentrum in Maastricht. Daar zet hij de boel op stelten, ‘gijzelt’ zijn afdeling en eist aandacht en inspraak. Bijna gaat hij ten onder aan ‘rustgevende’ medicatie en ten slotte verdwijnt hij achter slot en grendel in een ander verpleegcentrum.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Derde druk, 2006. In goede staat, met lichte gebruiksschade.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis