Hoe word ik Politicus? STEMHOK

Politieke doe-het-zelfgids
Welke partij biedt u de meeste carri kansen? Hoe valt u op tijdens partijbijeenkomsten als u eigenlijk niets te melden heeft? Waar wordt u dronken met CDA-coryfee Waarom kunt u bij de SP gerust Marlboro roken? Welke namen openen deuren bij de VVD? En waarom moet u soms doelbewust blunderen?
Deze gids geeft effectieve tips aan iedereen met machtshonger en/of een onbedwingbare behoefte aan aandacht. Ook als u geen aspiraties heeft om de politiek in te gaan, is Hoe word ik politicus? een onmisbaar naslagwerk.
Hoe word ik politicus? is geschreven door de redactie van de satirische politieke website Stemhok.nl, een site die in verkiezingstijden tienduizenden bezoekers per week trekt. De redactie bestaat uit journalisten met een kritische blik op het Haagse steekspel om de macht.
Over Stemhok.nl:
‘Politiek met een knipoog.’ Leeuwarder Courant
‘Op de site strijden harde kritiek on meligheid om voorrang.’ NRC Handelsblud
‘De luis-in-de-pels van de kieshulpen.’ Algemeen Dagblad
‘Unsubscribe.’ Andr ouvoet
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis