Nachtmerries zijn blauw Stolarz, L.F.

NACHTMERRIES ZIJN BLAUW
Stacey is zestien en niet populair op school; ze is ook niet de mooiste of de slimste. Toch is zij heel bijzonder: ze is een heks. Drea en Amber, haar beste vriendinnen, weten dat en vragen haar liefdesspreuken te verzinnen, zodat ze meer succes hebben bij de jongens. Maar Drea weet niet dat Stacey smoorverliefd is op haar ex-vriend Chad.
Vanaf het begin van het schooljaar heeft Stacey nachtmerries, waarin iemand van plan is Drea te vermoorden. Jaren gereden had ze ook zulke huiveringwekkende dromen en toen liephet in werkelijkherd slecht af. Stacey voelt zich daar nog steeds schuldig over: had zij dit kunnen voorkomen?
Wanneer Chad zich verdacht begint te gedragen, vraagt Stacey zich af of hij iets met die dromen te maken heeft. Ze besluit al haar magische krachten in te zetten. Kan zij haar vriendin w redden?
Spanning, wicca en liefde: dit verhaal betovert je.
LAURIE FARIA STOLARZ (Massachusetts) wilde altijd al een roman schrijven waarin zij spanning, romantiek en wicca kon combineren met de kunst van het geheimen bewaren.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis