De keuze van Vincent STOLWIJK, Chris & HEUGTEN, Sjraar van & BLUHM, Andreas (red. Van Goghs Musee imaginaire

Officiële catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling in het Van Gogh Museum, Amsterdam, van 14 februari t/m 15 juni 2003In deze catalogus zijn alle werken uit het tentoongestelde musée imaginaire bijeen gebracht, aangevuld met enkele relevante werken die om welke reden dan ook niet tentoongesteld konden worden. De catalogus bevat tien essays waarin gerespecteerde specialisten uit binnen- en buitenland verschillende aspecten van Vincent's keuze onder de loep nemen. Hun doel is het blootleggen van zijn bronnen van inspiratie en de achterliggende gedachten die hem aanzetten tot het schilderen en tot de keuze van zijn onderwerpen. Met noten, bibliografie, chronologie en register. Goed exemplaar.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 24,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis