De keuze van Vincent STOLWIJK, Chris & HEUGTEN, Sjraar van & BLUHM, Andreas (red. Van Goghs Musee imaginaire

Officiële catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling in het Van Gogh Museum, Amsterdam, van 14 februari t/m 15 juni 2003In deze catalogus zijn alle werken uit het tentoongestelde musée imaginaire bijeen gebracht, aangevuld met enkele relevante werken die om welke reden dan ook niet tentoongesteld konden worden. De catalogus bevat tien essays waarin gerespecteerde specialisten uit binnen- en buitenland verschillende aspecten van Vincent's keuze onder de loep nemen. Hun doel is het blootleggen van zijn bronnen van inspiratie en de achterliggende gedachten die hem aanzetten tot het schilderen en tot de keuze van zijn onderwerpen. Met noten, bibliografie, chronologie en register. Goed exemplaar.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis