Het toppunt van Nederland STRUIJS, Aad. reisgids naar de dikste boom, de scheefste toren, het kleinste museum en 1563 andere records en rariteiten

In deze toeristische almanak worden 1563 records, rariteiten en toeristische bijzonderheden van Nederland beschreven. Het gaat om de grootste, dikste, langste, oudste etc. bijzonderheden die de schrijver (een dagbladjournalist) in de loop der jaren in Nederland is tegengekomen. Deze bezienswaardigheden worden per provincie gerangschikt en vervolgens per stad en dorp in alfabetische volgorde kort besproken, indien van toepassing met adressen. De teksten worden regelmatig afgewisseld met tips. Om het opzoeken te vereenvoudigen, zijn achterin drie registers opgenomen, namelijk op geografische naam, namen van records en rariteiten alsmede op namen van instellingen, musea, bedrijven, personen enzovoort. Van de rijksmonumenten krijgt de Top-100 speciale aandacht.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Het hoogste punt van Nederland is de Vaalserberg. Maar er zijn meer toppunten. De diepste polder bijvoorbeeld. En de kleinste diamant. Het oudste huis. Het duurste schilderij. De grootste goudschat. Het eerste wiel. De langste asperge. De kleinste dierentuin. De kortste graftekst. Ze staan allemaal in dit boek. Samen met meer dan 1500 andere records en rariteiten. De lezer krijgt talloze ideeën aangereikt voor een onovertroffen dagje uit. En ook de leunstoelreiziger zal van de ene verbazing in de andere vallen.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis