Land van dromen SUNDSTØL, Vidar

Lake Superior, Minnesota. Politieman Lance Hansen krijgt een melding dat er illegaal wordt gekampeerd aan de oever van het meer. Als hij er gaat kijken, stuit hij op een naakte, bebloede en verwarde man die het bos invlucht. Hansen volgt de man en vindt een tent met daarnaast het lijk van een andere naakte man met ingeslagen schedel.

De gevluchte man, de Noor Bj°rn Hauglie, wordt gearresteerd.

Hansen, een Amerikaan met Noorse voorouders en een enthousiast amateur-historicus, duikt in de lokale geschiedenis. Is dit inderdaad de eerste moord in het district, zoals collega's beweren? Tijdens zijn eigen onderzoek stuit Lance Hansen in de archieven op duistere familiegeheimen die zich tot in het heden uitstrekken. Hansen moet uiteindelijk een dramatische keuze maken tussen plicht en familietrouw.

Over de auteur
Vidar Sundst°l (1963) is afkomstig uit Drangedal in de Zuid-Noorse provincie Telemark. Hij heeft diverse beroepen uitgeoefend, maar werkt de laatste jaren als fulltime schrijver. Sundst°l heeft zelf gewoond in het gebied waar de Minnesota-trilogie zich afspeelt. Land van dromen won de prestigieuze Riverton-prijs voor beste Noorse misdaadroman.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis