Elizabeth Taraborrelli, J.R. het levensverhaal van Elizabeth Taylor

Al meer dan zestig jaar is Elizabeth Taylor een Hollywoodicoon en wordt zij geroemd als een van de grootste actrices en mooiste vrouwen van de wereld.

Liz was de ster in meer dan zestig films; zij brak op tienjarige leeftijd door met de film National Velvet (1944), waarin zij als tiener de rol van Velvet Brown speelde, en ontving een Oscar voor de beste vrouwelijke hoofdrol voor haar optredens in Butterfield 8 (1960) en Who s afraid of Virginia Woolf? (1968). Daarnaast had zij een tumultueus leven: zij trouwde acht keer, waaronder twee keer met acteur Richard Burton.

De bekende biograaf J. Randy Taraborrelli beschrijft het leven van Elizabeth op een manier die alle glamour- en roddel-verhalen overstijgt en die doordringt tot de persoon die zij werkelijk is van tienerster tot een vrouw met eigen verdiensten. Hij besteed niet alleen uitgebreid aandacht aan haar opvoeding, haar carrière en haar geruchtmakende relaties, maar ook alle ups en downs in haar gezondheid, haar filantropisch werk ten gunste van de strijd tegen aids en haar vriendschap met Michael Jackson.

De auteur

J. Randy Taraborelli heeft vele bestsellers op zijn naam staan, waaronder Madonna Van idool tot icoon en Een sprookjeshuwelijk Het ware verhaal van prinses Gracia en prins Rainier.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis