Praktisch projectmanagement 2 Ten Gevers handleiding voor het vaardig voorbereiden en leiden van projecten

Een goed projectplan legt de basis voor een goede uitvoering van een project. Maar daarna komt het op de mensen aan. En natuurlijk op de vaardigheid van de projectmanager om te communiceren, te beïnvloeden en met iedereen in en rond het project doelgericht samen te werken. Praktisch projectmanagement 2 is een veelzijdige, praktische leidraad bij het vaardig voorbereiden en managen van allerlei typen projecten. Het geeft antwoord op vragen als: - Hoe manage ik de projectomgeving? - Hoe maak ik van deze groep een echt projectteam? - Hoe krijg ik draagvlak voor mijn project? Wat doe ik als er echt onderhandeld moet worden? - Hoe ga ik om met opdrachtgevers en stuurgroepen? In Praktisch projectmanagement 2 ligt de nadruk op de sociale projectvaardigheden van de projectmanager en het samenspel met projectteam en de omgeving. Het vormt één geheel met Praktisch projectmanagement 1. Daarin ligt de nadruk juist op de methoden, technieken en cognitieve vaardigheden van projectmanagement. Ten Gevers is directeur van het trainings- en adviesbureau NIMO in Soesterberg en medeauteur van verschillende boeken over projectmanagement en opdrachtgeverschap. Tjerk Zijlstra was senior trainer/adviseur bij het NIMO Project Management Instituut en is inmiddels met pensioen. Doelgroep Iedereen die betrokken is bij projecten: de projectleider, diegene die als specialist meewerkt, de opdrachtgever en de manager die wil weten wat deze manier van werken betekent.
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 22,50
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis