Noordermorgen THEROUX, M.

‘Wat gebeurt er als beschaving wegvalt?’ Noordermorgen sleurt de lezer mee op een angstige reis door een besneeuwde wereld, van het ontstaan van beschaving naar de teloorgang ervan. Sober, beklemmend en toch doordrongen van hoop schetst deze roman een beeld van de kwetsbaarheid en de veerkracht van de wildernis. Sheriff Makepeace bevindt zich in een niemandsland in wat ooit Siberië heette. De wet heeft zijn betekenis op deze vlakte allang verloren. Het enige wat belangrijk is zijn boeken en kogels, beide voorhanden in de ruïnes van wat ooit een nederzetting was. Een vluchteling die een schuilplaats zoekt verstoort Makepeace’s wereldje. Ze besluit om op expeditie te gaan naar het westen, waar wetteloosheid overheerst en vertrouwen een teken van zwakte is. Tegen de ijzige achtergrond van een wereld binnen de poolcirkel staat Makepeace er alleen voor in de vergiftigde steden... Marcel Theroux is televisiemaker en schrijver. Hij maakte verschillende documentaires over Rusland waaronder The Death of A Nation over de problemen waar de voormalige Sovjet-Unie mee kampt.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis