Der Fanö-Virus TINKELSBERGEN, Kiki

Der Fanö-Virus

Die Insel Fanö in Westdänemark erfeut sich seit langem großer Beliebtheit vor allem bei Deutschen Urlaubern, die teilweise in der dritten Generation dort urlauben. Viele sind der Insel regelrecht verfallen und fahren nirgendwo anders mehr hin. Das Buch entstand durch eine Fanöfacebookgruppe "Wir lieben Fanö" und nimmt liebe- und humorvoll die Urlauber, ihre Facebookbeiträge und ihre Insel auf die Schippe.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 15,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis