Stop de broeikas Trommelen, J. 201 verrassend makkelijke tips & wetenswaardigheden

WAT WE ZELF KUNNEN DOEN TEGEN KLIMAATVERANDERING
Na een periode van twijfel en onverschilligheid lijkt de wereld er steeds meer van overtuigd te zijn: het broeikaseffect is een reëel probleem en we moeten er iets aan doen. Maar wat?
Het antwoord is verrassend simpel. Nederlandse huishoudens kunnen hun eigen uitstoot van broeikasgas zonder veel op-offering of moeite met een derde terugbrengen.
In STOP DE BROEIKAS worden talloze onderwerpen kritisch tegen het licht gehouden en 201 concrete suggesties gedaan voor een levensstijl die het milieu minder belast.
Uitbundig restaurantbezoek, kunstaankopen en het delen van auto's worden gepropageerd. Met oude milieutaboes, zoals het gebruik van chloor in de keuken, en het weigeren van plastic tasjes in de winkel wordt fijntjes afgerekend.
STOP DE BROEIKAS schuwt elk doemdenken en moralisme. Het is een vrolijke, nuchtere en praktische gids voor iedereen die zelf iets tegen de klimaatverandering wil ondernemen.
Jeroen Trommelen (1956) is redacteur en verslag-gever van de Volkskrant (1980). Hij schreef diverse boeken op milieugebied, waaronder In de ban van water, en verzorgde de milieuparagraaf van de Larousse Jaarencyclopedie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis