De geschiedenis van de hel TURNER, A.K.

Tijdens haar reis door de onderwereld onderzoekt Turner het landschap en de krachten van de hel zoals schrijvers, kunstenaars, theologen en denkers als Plato, Byron en T.S. Eliot die voor ogen hadden. Via de dodenwereld van Sumeriërs, Egyptenaren, volgelingen van Zarathustra, Grieken, Romeinen en joden gaat Turner naar de vage, bijbelse basis van de christelijke Hel en zijn toenemende betekenis voor de beeldvorming van het hiernamaals.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Tijdens haar reis door de onderwereld onderzoekt Turner het landschap en de krachten van de hel zoals schrijvers, kunstenaars, theologen en denkers als Plato, Byron en T.S. Eliot die voor ogen hadden. Via de dodenwereld van Sumeriërs, Egyptenaren, volgelingen van Zarathustra, Grieken, Romeinen en joden gaat Turner naar de vage, Bijbelse basis van de christelijke Hel en zijn toenemende betekenis voor de beeldvorming van het hiernamaals.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis