De geschiedenis van de hel TURNER, A.K.

Tijdens haar reis door de onderwereld onderzoekt Turner het landschap en de krachten van de hel zoals schrijvers, kunstenaars, theologen en denkers als Plato, Byron en T.S. Eliot die voor ogen hadden. Via de dodenwereld van Sumeriërs, Egyptenaren, volgelingen van Zarathustra, Grieken, Romeinen en joden gaat Turner naar de vage, bijbelse basis van de christelijke Hel en zijn toenemende betekenis voor de beeldvorming van het hiernamaals.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Tijdens haar reis door de onderwereld onderzoekt Turner het landschap en de krachten van de hel zoals schrijvers, kunstenaars, theologen en denkers als Plato, Byron en T.S. Eliot die voor ogen hadden. Via de dodenwereld van Sumeriërs, Egyptenaren, volgelingen van Zarathustra, Grieken, Romeinen en joden gaat Turner naar de vage, Bijbelse basis van de christelijke Hel en zijn toenemende betekenis voor de beeldvorming van het hiernamaals.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis