De Dwarsfluit TURNER, Barrie Carson Het instrument en tien beroemde componisten

[1e druk]. Reeks: Viva la Musica! Met CD. Met register. Origineel gekartonneerd met stofomslag (minimaal scheurtje). Oorspronkelijke titel: The Compact Flute. A complete guide to the flute en ten great composers. Vertaald door Matthijs Boers. Inleidende informatie over de dwarsfluit, over de belangrijkste componisten voor het instrument en over enkele bekende bespelers ervan. Nominatie door Stichting Nederlandse Kinderjury 1999. Trefw.: // Muziek / Fluiten / Blaasinstrumenten / Muziekinstrumenten / Componisten
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

hardcover met omslag

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis