De kunst van het oorlogvoeren Tzu, S.

De Chinese 'Kunst van het oorlogvoeren' uit rond 300 v.Chr. is al langer een bekende tekst in het Westen ('In een oorlog is het beter een staat intact te veroveren'); het boek is sinds 1910 al zo'n zeven of acht keer vertaald in het Engels, en vanuit het Engels in het Nederlands. De tekst van de onderhavige editie is gebaseerd op de Engelse editie uit 1963. Het boek is prachtig in kleur geillustreerd met reproducties en moderne foto's. Aanvullend materiaal heeft betrekking op de illustraties; slechts twee van de vier bijlagen uit de editie van 1963 zijn hier overgenomen. Deze Nederlandse vertaling heeft niet alleen een gedegen inleiding, maar bevat ook veel van de commentaren die door Chinezen in de loop der eeuwen aan deze tekst zijn toegevoegd. Daarnaast bevat het boek nog een militair tractaat uit dezelfde periode, plus bibliografieen en een index.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Broekhuis Almelo
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis