De volmaaktheden van den Schepper in Zijne schepselen beschouwd UILKENS, J.A. ter verheerlijking van God en tot bevordering van nuttige natuurkennis

Standaardwerk. "Herzien en op de tegenwoordige hoogte der wetenschap gebragt." VOl 1: "Beschouwingen van den sterrenhemel" door F. Kaiser; "Natuurkundige beschrijving van onzen aardbol" door E.M. Beima. Vol 2: "Beschouwingen over De lucht en dampkring" door C.J.Matthes. Vol 3: "Natuurlijke geschiedenis van het dierenrijk" door J. van der Hoeven. Vol 4: "Natuurlijke geschiedenis van het plantenrijk" door H.C. van Hall. Vol 5: "Beschouwingen over de delfstoffen en de geschiedenis der aarde" door F.A.W. Miquel.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 99,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

5 delen, opnieuw ingebonden. Stempel voorin. 1852-1855

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis