Wonen in de Deltametropool URHAHN, G.B. & VROLIJKS, L. een studie naar stedelijke diversiteit

Wonen in de deltametropool verkent de vernieuwingsopgave voor het wonen in de randstad. Het geeft invulling aan de ambities van de vereniging deltametropool om van de randstad een sterke en vitale metropoll te maken met de Hollandse delta als beeldmerk. De veranderingsopgave wordt beschreven vanuit drie invalshoeken: de kwaliteit en veranderingskansen in de bestaande milieus, de veranderende vraag naar woon - en leefmilieus en de metropolitane ambities. Aan de hand van actuele ontwikkelingen en trends worden toekomstige kwaliteitseisen geformuleerd. De studie suggereert mogelijk nieuwe metropolitane woonmilieus die kunnen helpen om van de randstad een internationaal concurrerende metropool te maken.Trefwoorden:// stedelijke vernieuwing / planologie / stedenbouw
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,94
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis