Nostradamus: de profetie Valerio Evangelisti

Zuid-Frankrijk, aan het begin van de zestiende eeuw: de jonge Michel de Nostredame is een eerzuchtige en veelbelovende medicijnenstudent. Samen met zijn jeugdvriend François Rabelais bereidt hij zich voor op het bestrijden van de pest. Hij is nog onkundig van de indrukwekkende carrière die hem in contact zal brengen met de schilderachtige persoonlijkheden van zijn tijd. Maar hoe succesvol hij als arts en geleerde ook mag worden, zijn levensloop wordt bepaald door zijn profetische gave. Zijn honger naar kennis voert hem van het hof van de Medici naar dat van de Franse koning Charles IX. Tijdens zijn reizen komt hij in aanraking met invloedrijke personen, wier complotten en intriges hem bijna fataal worden... 'Evangelisti's jarenlange ervaring als auteur garandeert een boeiende leeservaring, en zijn achtergrond als historicus biedt nauwkeurig onderzoek. De profetie is even spannend als een avontuur van Dumas en is tegelijkertijd een nauwkeurige introductie in de cultuur van de vijftiende eeuw.' Il Mattino Valerio Evangelisti (1952) is dé Italiaanse auteur van epische fictie. Zijn Nostradamus-trilogie was een internationale bestseller. Hij won diverse grote prijzen, waaronder de Franse Grand Prix de l'Imaginaire en de Prix Europe in Praag.
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 4,49
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis