Het paradijs om de hoek VARGAS LLOSA, Mario

In Het paradijs om de hoek reconstrueert Mario Vargas Llosa de levens van de half Franse, half Peruaanse Flora Trist en haar kleinzoon, de Franse schilder Gauguin. Voor Flora, een negentiendeeeuwse utopiste, is het paradijs een betere maatschappij in de toekomst, waarin het lot van de vrouw en de arbeider wordt verlicht. Gauguins paradijs bevindt zich daarentegen in het heden, in zijn eigen tijd, maar dan aan de andere kant van de wereld. Beiden jagen met een obsessieve koppigheid hun paradijs na, maar hun idealisme is gedoemd tot mislukken.
Mario Vargas Llosa (Peru, 1936) is een van de beroemdste Zuid-Amerikaanse schrijvers. Hij schreef een groot aantal romans, waaronder De stad en de honden, Het feest van de Bok en Het ongrijpbare meisje. Zijn werk werd met vele prijzen bekroond, onder meer met de Premio Miguel de Cervantes voor zijn hele oeuvre.
'Vargas Llosa is een begaafd verteller.' - de Volkskrant
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Net exemplaar met verkleurd binnenwerk

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis