Hotel Inc. Instructiewerkmap Meewerkend Ondernemer / 1&2 + DVD mbo opleiding manager/ondernemer horeca
Dit instructie-/werkboek is geschreven op kerntaak 4 en 5 van het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij, uitstroom Manager/ondernemer horeca. Voorin de Oriëntatiemodule zit een leerling-digicode. Wanneer deze code is geactiveerd, heeft een leerling 2 jaar toegang tot de digitale ondersteuning op www.starthotelinc.nl die bij dit werkboek hoort (o.a. films en aanvullende bronnen).
In de map zijn allerlei opdrachten gerangschikt volgens het principe van het werken in de verschillende werkvelden: Keuken, Restaurant (met de GOE's Ontvangst, Verblijf en Afscheid), Conference & banqueting en Rooms division.
In de map zijn allerlei opdrachten gerangschikt volgens het principe van het werken in de verschillende werkvelden: Keuken, Restaurant (met de GOE's Ontvangst, Verblijf en Afscheid), Conference & banqueting en Rooms division.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
van 5
Boektype
Verkrijgbaar in
Prijs
Voorraad
Levertijd
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 75,00
Voorraad:
Levertijd:
Levertijd 2 tot 4 dagen
Reserveren en ophalen
2 mappen en een DVD
Winkelvoorraad
Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Reserveren
Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'