Hotel Inc. Instructiewerkmap Meewerkend Ondernemer / 1&2 + DVD VEELERS, H. mbo opleiding manager/ondernemer horeca

Dit instructie-/werkboek is geschreven op kerntaak 4 en 5 van het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij, uitstroom Manager/ondernemer horeca. Voorin de Oriëntatiemodule zit een leerling-digicode. Wanneer deze code is geactiveerd, heeft een leerling 2 jaar toegang tot de digitale ondersteuning op www.starthotelinc.nl die bij dit werkboek hoort (o.a. films en aanvullende bronnen).

In de map zijn allerlei opdrachten gerangschikt volgens het principe van het werken in de verschillende werkvelden: Keuken, Restaurant (met de GOE's Ontvangst, Verblijf en Afscheid), Conference & banqueting en Rooms division.

Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 75,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

2 mappen en een DVD

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis