Dagvals tijding VEEN, M. van der

Berend Dagval is meteoroloog en wordt als jonge briljante wetenschapper binnengehaald bij het Koninklijk Weerinstituut. Met het onderzoek van zijn overleden professor en vriend als uitgangspunt, onderzoekt hij extreme klimaatveranderingen en doet daarbij schokkende ontdekkingen. Dwars tegen het heersende gedachtegoed van zijn collega-wetenschappers in, schetst Dagval een beeld van grimmige superstormen en een aanzwellende zee die door Nederland niet in bedwang kan worden gehouden. Dagval stuit op veel verzet. Collega’s beschimpen hem. De op subsidie beluste instituutsdirecteur Anton Selderik vindt hem een last en de corrupte politicus Wilber Bol heeft zo zijn eigen redenen om Dagval – zonodig met geweld – te stoppen. Berend Dagval vecht voor zijn gelijk, met gevaar voor eigen leven. Totdat hij hulp krijgt uit onverwachte hoek: Elena, een Spaanse meteorologe, staat als enige achter zijn onderzoek. Kan zij het tij keren? Marten van der Veen schreef een spannende roman over een actueel thema. De antiheld en de zich opbouwende spanning maken het boek tot een wervelende pageturner.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Geen druk en jaar van uitgave bekend. Het boek is in puike staat.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis