Kompaktwissen. Lehr- / Fachbuch. Praxisorganisation und -verwaltung Medizinische Fachangestellte VERHUVEN, Johannes


- kompakte Aufbereitung des Faches "Praxisorganisation und -verwaltung" (Wirtschafts- und Sozialkunde/Praxismanagement/BWL)
- einheitliche und sachlogische Darstellung des prüfungsrelevanten Wissens
- schülergerechte Definition des jeweiligen Fachbegriffs, kurze Erklärung zu Aufbau und Funktion, Visualisierung des Themas/Fachbegriffs durch Abbildung, Mind-Map oder Tabelle und abschließender Zusammenfassung.
- inkl. Tipps, Übungen, Lernhilfen und weiterführenden Hinweisen wie Internet-Links

Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 30,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis