Voetbal is liefde VISSERS, Willem met een voorwoord van Clarence Seedorf

Voetbal is liefde is een even persoonlijk als universeel boek over de passie voor voetbal. Over de schoonheid van het spel, die zo vaak ondergesneeuwd raakt door gedoe over geld of andere wantoestanden. In een lyrische, veelgeprezen stijl vertelt voetbaljournalist Willem Vissers over zijn ontmoetingen met de parels van de sport: Messi, Seedorf, Hiddink, Maradona, Van Gaal. Hij neemt ons mee naar Afrika, naar het Nederlands elftal, en naar nog veel meer plekken waar schoonheid te vinden is.

Rode draad is het wereldkampioenschap, het grootste voetbalfeest op aarde dat in juni 2010 wederom losbarst. Vissers vangt de roes van dat feest in zijn eigen wk-herinneringen – in 1974 nog voor de televisie, maar vanaf 1994 als ooggetuige. Het maakt Voetbal is liefde tot hét boek voor de gepassioneerde voetballiefhebber. En zijn we dat niet allemaal? Voetbal is immers liefde.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis