Misschien tot morgen VROMAN, Leo. Dagboek 2003-2006

Bioloog, beeldend kunstenaar en dichter Leo Vroman vertelt met veel liefde, haast tot op de dag van vandaag, over het dagelijkse leven in Amerika, over zijn vrouw Tineke, over hun kinderen, over buren en vrienden. Hij doet verslag van de 'iemels' die hij schrijft en ontvangt, sluit zijn ogen niet voor de buitenwereld, maar windt zich regelmatig op over de wereldpolitiek, en denkt na over de mensheid. Af en toe zijn er pijnlijke herinneringen, zoals aan de tijd in het Japanse krijgsgevangenenkamp.
Vroman zit de tijd op de hielen, nu eens in het Nederlands, dan weer in het Engels, maar aldoor met een scherpe en humoristische blik. Uit alle dagen klinkt een sprankelende geest van een vrolijke en oorspronkelijke denker.
Leo Vroman (1915) ontving vele prijzen voor zijn po sch oeuvre, waaronder de P.C.Hooftprijs in 1964 en de VSB Po eprijs voor de bundel Psalmen en andere gedichten in 1996.
'Er is geen Nederlandse dichter, en waarschijnlijk geen Nederlander, die de wereld tegemoet treedt met zo'n zachtmoedig mengsel van aanhankelijkheid en nieuwsgierigheid.' NRC Handelsblad
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Zeer net exemplaar - Querido, 2006

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis