Dodelijke bloemen WAHLBERG, Karin & SYBESMA, Edith

In een klein Zweeds stadje wordt een oude dame in de was-ruimte van haar huis overvallen. Na enkele dagen in het ziekenhuis overlijdt ze. De enige getuige, een elfjarig meisje dat met meibloemen langs de deur ging, wordt kort daarna ontvoerd. Als de politie een onderzoek start, komen er verschrikkelijke geheimen over geweld en afpersing aan het licht. De dame blijkt niet zo beminnelijk te zijn als iedereen dacht. Al spoedig wordt het meisje gevonden. Maar waarom zwijgt ze?
Opnieuw een misdaadroman van grote klasse uit Zweden - een nieuwe zaak voor commissaris Claes Claesson en zijn onderzoeksteam.
Karin Wahlberg werkt als arts aan de universiteitskliniek van Lund, in het zuiden van Zweden. Dodelijke bloemen is haar eerste misdaadroman die in het Nederlands is vertaald, maar ze schreef al vier thrillers. Wahlbergs boeken zijn ook enorme bestsellers in Duitsland. In Zweden stond Dodelijke bloemen maandenlang aan de top van de bestsellerlijsten.
'Griezelig goed.' - BILD AM SONNTAG
'Wij willen meer lezen over de chirurg Veronika Lundborg-Westmann en commissaris Claesson. Wat een team!' - SYDSVENSKA DAGBLADET
'Pas op Marklund, Altvegen en Frimansson: nu komt Karin Wahlberg!'- EXPRESSEN
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis