Der Frosch mit der Maske WALLACE, Edgar

"Eine beru¿chtigte Bande hält die Hauptstadt des britischen Empire in Atem: Ihr Erkennungszeichen ist ein auf das linke Handgelenk tätowierter Frosch. Das mag su¿ß klingen, doch die Mafia-Organisation hat auch keine Hemmungen, Polizisten zu töten. Als der erfahrene und hochintelligente Sergeant Elk den Fall u¿bernimmt, ist er u¿berrascht, wie weitverzweigt die Gruppe arbeitet..." Redaktion Gröls-Verlag (Edition Werke der Weltliteratur)
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis