Honderd jaar WASSMO, Herbjorg

In Honderd jaar vertelt Herbjørg Wassmo het verhaal van haar overgrootmoeder Sara Susanne, haar grootmoeder Elida en haar moeder Hjørdis. Over hun levens, de mannen die ze wilden en de mannen die ze kregen, en over hun kinderen. Het is ook het verhaal van een meisje dat zich altijd moet verstoppen voor hem. Een meisje dat precies honderd jaar na de geboorte van haar sterke overgrootmoeder Sara Susanne ter wereld komt.Herbjørg Wassmo heeft een grote schare vrouwelijke fans. In deze roman, die grotendeels is gebaseerd op haar eigen familiegeschiedenis, keert ze terug naar de stijl, tijd en thematiek uit Het boek Dina en de Tora-trilogie, haar best verkopende titels. Het is een hartverscheurend en uiterst persoonlijk verhaal over haar eigen jeugd, waarin ze werd misbruikt. De meeslepende verteller in Wassmo komt weer boven in de verhalen over haar moeder, grootmoeder en overgrootmoeder. De lezer herkent ook verschillende personages uit de Dina-trilogie. Kortom, in dit boek komt het beste uit Wassmo¿s schrijverschap bijeen. Een must voor alle fans van Het boek Dina!Herbjørg Wassmo is een uitzonderlijk vertelster. Haar boeken werden tot ver buiten Scandinavië bestsellers en zijn meerdere malen bekroond. Hoogtepunt was de toekenning van de Literatuurprijs van de Noordse Raad. Bij De Geus verschenen eerder de Dina-trilogie, de Tora-trilogie, de novellenbundel Het motief en de romans De zevende ontmoeting, Sanne en Een glas melk.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

In prima staat.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis