De Roos van de Profeet / 2 Paladijn van de nacht WEIS, M. & HICKMAN, T.

Dit is het epos van de Grote Oorlog der Goden - en van het trotse volk waarvan liet lot der wereld afhangt. Sinds de dageraad der tijden hebben Goden geheerst over het universum. Elke God was oppermachtig op Zijn eigen terrein. Nu heeft een van hen de machtsbalans verstoord, waardoor alle anderen moeten vechten voor hun plek in de nieuwe orde. Zelfs liet huwelijk van Khardan en Zohra kan niet voorkomen dat hun machtige maar weinig talrijke families worden overmeesterd door een invasieleger. Iedereen wordt gevangengenomen. Beide stammen hebben alle hoop verloren om hun geliefde weidse luchten ooit nog terug te zien. Maar Khardan en Zohra worden vermist. Gesteund door de tovenaar Mathew hebben zij een andere opdracht gekregen, een opdracht die in eerste oogopslag zinlozer lijkt te zijn dan het tellen van de ontelbare korreltjes zand in de woestijn, maar die al snel verreikende gevolgen blijkt te hebben.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis