Het Frankrijk van de Tour WIELAERT, Jeroen

Dit boek is meer dan de reisgids door het landschap van de Ronde van Frankrijk die het eerst en vooral is. Het is ook (en daarmee zeer organisch verweven) een cultuurgeschiedenis van een van de grootste sportevenementen ter wereld én een boek dat bol staat van de persoonlijke observaties en de wieleranekdotiek, waarbij ruimschoots aandacht is voor de Nederlandse en Vlaamse hoogte- en dieptepunten. Dit boek gaat over de innige band tussen het aloude Frankrijk en de wereldberoemde wielerronde. In ruim honderd jaar is de Tour uitgegroeid tot een zomervenster op Frankrijk. Het Frankrijk van de Tour is, zo toont de auteur ons, ook een constructie. Het is een beeld van Frankrijk zoals de Fransen dat de wereld graag laten zien. Jeroen Wielaert zelf al ruim twintig jaar als verslaggever en columnist actief in de Tour reisde enkele jaren lang stad en land af in Frankrijk. Zo is een boek ontstaan dat zijns gelijke niet kent. Het Frankrijk van de Tour: * Een onvergetelijk en begerenswaardig lees-, blader- en vakantiereisboek. Een Tourboek voor alle wielerliefhebbers en Frankrijkminnaars. * Een groots project, ondernomen door een bevlogen Tourconnaisseur. * Een zeer veelkantig boek met focus op landschap, wereldoorlogen, literatuur en kunst, volksaard en culinaire tips maar uiteraard het meest over Tourgeschiedenis en wielrennen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis