Tod in der Buchhandlung WIESELHUBER, Ingeborg

Anfang der siebziger Jahre gerät die Belegschaft einer Buchhandlung in einer süddeutschen Universitätsstadt in die Auseinandersetzungen über Kernkraftwerke. Nach einer gewalttätigen Demonstration findet man die Eigentümerin tot unter ihren Büchern. Hat sie sich den Zorn der radikalen Studenten zugezogen oder geht es um private Konflikte mit ihren Angestellten? Eine Spurensuche in einem wichtigen Abschnitt der Zeitgeschichte, erzählt mit hintergründigem Humor.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis