De Profundis WILDE, Oscar

De Profundis Aus der Tiefe (nach Psalm 130)
Oscar Wilde schreibt über sein Leben am Tiefpunkt desselben einen Brief 'Epistel in Gefangenschaft und Fesseln' 'Epistola: In Carcere et Vinculis' . Er sitzt eine zweijährige Zuchthausstrafe ab, zu der er wegen Unzucht verurteilt wurde. In seinem Brief schildert er die Umstände seiner Verurteilung und seine Haftbedingungen sowie die Erwartung einer schweren Zeit, die im erst noch bevorsteht.

Inhalt:
Einleitung
Epistola In Carcere et Vinculis
Vier Briefe aus dem Zuchthaus Reading an Robert Ross Anmerkungen
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis