Elke dag is een frisse start Wilma Oosterhuis Begin met ontvangen

Elke dag is een frisse start is een boekje met korte stukjes om Gods zegen en gedachten te ontvangen. Het wil inspireren om constant vernieuwd en verfrist te worden in het leven met God. De dag beginnen als een nieuwe start en gift van God. Open ogen om Gods aanwezigheid te zien, oren wijd open om Gods stem te horen en een hartsverlangen om Gods liefde te proeven. Een dag als nooit te voren. De stukjes in dit boek zijn eerder gepubliceerd op de Facebook pagina van Aglow NL. In dit boekje zijn ze gebundeld en bewerkt.
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 4,50
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis