Mijn reis begon met één boek Wilma Oosterhuis

'Mijn reis begon met één stap' is het verhaal van mijn leven. Het gaat over de belangrijkste stap die ik heb gedaan: 'Mijn leven aan God geven'. Deze stap heeft mijn leven totaal veranderd en geweldige avonturen gebracht. Het heeft mijn leven zin en inhoud gegeven en de leegte gevuld, die ik diep van binnen altijd ervoer. Het zetten van de eerste stap was pittig. Het zette iets nieuws in beweging en de richting veranderde. Ik ontdekte dat God erbij was en de weg voor mij voorbereidde. Het was aan mij om verdere stappen te zetten en Hem te volgen.
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 4,50
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis