Het verhaal van god WINSTON, R. Een persoonlijke zoektocht in de wereld van geloof en wetenschap

Over de spanning tussen religie en wetenschap
Het verhaal van God is een baanbrekend boek over de ontmoeting tussen wetenschap en religie door de eeuwen heen, te beginnen bij de primitieve beleving van het geloof door onze vroege voorouders en eindigend met een levendige beschrijving van de verschillende vormen van geloof in onze moderne tijd.
Robert Winston vertelt vanuit een breed overzicht op een vlotte, verrassend persoonlijke manier over complexe zaken. Hij neemt ons als het ware mee op een reis door de tijd, dwars door contienten en culturen heen, zet ons aan tot reflectie en neemt 'en passant' de spanning weg tussen geloof en wetenschap
Lord Robert Winston (1940) is in Engeland een van de meest gelauwerde wetenschappers. Hij is emeritus hoogleraar vruchtbaarheidsonderzoek, voorzitter van de Britse vereniging ter bevordering van de wetenschap en lid van de House of Lords, maar bij het grote publiek is hij vooral bekend als televisiepresentator van diverse populairwetenschappelijke programma's.
'Zodra je de evolutieleer een feit noemt, ben je een gelovige'
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis