Over leven WITZIER, A.

Over leven gaat letterlijk over het leven maar ook over overleven. Anita Witzier beschrijft in een bescheiden een complete eigen stijl het leven van alledag. Ze laat zien hat ze naast een succesvolle tv-persoonlijkheid ook gewoon moeder is van een zoon en een dochter. Met alle leuke en minder leuke kanten die daarbij horen.
De vijfenzestig columns in deze bundle zijn maar een greep uit de tweenhonderdvijftig columns die ze de agfelopen vijf jaar voor Margriet schreef:
'Deze vijf jaren waren niet de meest rustige van mijn leven: een shceideing, opkrabbelen in eigen huis en tuin,de dood van mijn mieder, een kind in de puberteit, een nieuwe liefde e daarbij natuutlijk de dagelijkse huis-, tuin-, en keukenbesognes. Dat lijkt heel wat maar...ik heb het overleefd!'
Anita Witzier is presentatrice van de populaire televisie-programma's Memories en Tien voor Taal. Ze is ambassadrice van het Nationaal Reumafonds, maar is bovenal moeder van Bram en Julia.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis