Die Lehrerin ZORN, Michael

Eines Morgens betritt sie die Klasse. Ganz anders als alle anderen Lehrer. Die Kadenberg. Die Ferien sind vorbei, und das neue Schuljahr beginnt. Frank ahnt, alles wird sich ändern. Er will wissen, wer die Kadenberg wirklich ist.

Aber das Leben tut weh, und Hass ist eine Leidenschaft.

Genau wie die Liebe.

Eine Coming-of-Age-Geschichte über einen fünfzehnjährigen Schüler, dessen Welt aus den Fugen gerät, als eine neue Lehrerin an die Schule kommt. Leidenschaft steht nicht auf dem Lehrplan. Gefühle kann man nicht lernen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 26,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis