Engelstalige boeken

Leest u graag in het Engels? Of bent u gewoon op zoek naar Engelstalige boeken? Dan bent u bij Boekhandel Broekhuis aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod Engelstalige boeken.

De Engelse literatuur heeft al heel wat beroemde schrijvers en schrijfsters voortgebracht. Namen als Charles Dickens, William Shakespeare, Agatha Christie en Peter Ackroyd kunnen dan ook niet ontbreken in deze Engelstalige rubriek. Ook wanneer u meer van de hedendaagse Engelsetalige schrijvers of schrijfsters houdt, heeft u bij Boekhandel Broekhuis genoeg keus. Boeken van bijvoorbeeld JK Rowling, J.R.R. Tolkien en Jenny Han zijn in ruime mate aanwezig bij Boekhandel Broekhuis.

Aan keuze in genres ontbreekt het in deze Engelstalige rubriek niet. Of u nou op zoek bent naar een spannende thriller, een zwoele roman, een boek uit een epische fantasy-reeks, een kinderboek, een boek over psychologie of over natuur en wetenschap, in deze Engelse rubriek zijn alle genres vertegenwoordigd.

 

Ga voor de volledige beleving!

 

Gaat u voor de klassiekers van de Engelse literatuur? Wij hebben titels als Jane Eyre, Frankenstein en The secret garden. Of kiest u toch liever voor de wat modernere titels zoals: Harry Potter, Fantastic beast en Twilight. Wanneer u wilt dat deze verhalen echt tot leven komen, leest u ze in het Engels! Mis niks van de originele grappen, omschrijvingen van karakters, landschappen en ideeën. Lees de verhalen precies zoals ze in het hoofd zaten van de schrijver en verlies uzelf volledig in deze nieuwe werelden.

 

Boekhandel Broekhuis

 

Boekhandel Broekhuis is al meer dan 150 jaar een vertrouwd adres voor boekenliefhebbers in Twente en ver daarbuiten. In onze winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn kunt u terecht voor een enorm aanbod aan boeken, wenskaarten, tijdschriften en cadeauartikelen. Daarnaast verrassen we u, als klant, graag met bijzondere ontmoetingen met auteurs, lezingen en speciale evenementen. Meer informatie daarover vindt u hier.