Filosofie & Theologie boeken

“Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen.”  

Als u bij deze uitspraak meteen aan Erasmus denkt, dan vindt u in de categorie ‘Filosofie & Theologie’ vast en zeker iets van uw gading. In zowel de filosofie, als de theologie is het bereiken van geluk één van de belangrijkste thema’s. Maar er is wel een belangrijk verschil. Waar het bij filosofie draait om het zichtbare en het streven naar wijsheid en kennis, gaat het bij theologie om het onzichtbare en de studie van God, het goddelijke en de godsdienst. Wie graag reflecteert op filosofische of levensbeschouwelijke vraagstukken, vindt bij Boekhandel Broekhuis vele interessante boeken en biografieën. 

 

Filosofie boeken 

Liefhebbers van grote denkers als Plato, Aristoteles, Nietzsche of Socrates kunnen hun hart ophalen in onze winkel en webshop. Ook fans van meer recente werken van bijvoorbeeld Alain de Botton, Jostein Gaarder, of Paul van Tongeren (Denker des Vaderlands tot april 2023) komen bij Boekhandel Broekhuis aan hun trekken. Wordt u graag aan het denken gezet, of bent u benieuwd naar de levens en werken van beroemde filosofen? Kijk dan eens tussen onze filosofieboeken.  

 

Theologie boeken 

Naast boeken over filosofie, vindt u in deze categorie ook boeken over theologie, verschillende religies en spiritualiteit. Lees werken van en over bekende religieuze leiders als de Dalai Lama, Desmond Tutu of paus Franciscus. Maar ook boeken van inspirerende spirituele auteurs als Eckhart Tolle of Deepak Chopra komt u in deze rubriek tegen. Boeken geschreven vanuit verschillende overtuigingen en oogpunten. Boekhandel Broekhuis heeft ze in haar collectie. 

 

Wijze levenslessen, boeiende verhalen of verhelderende essays. U vindt ze allemaal in de rubriek Filosofie & Theologie. Bestel uw boeken, ook Ebooks, in onze webshop en laat ze thuis bezorgen of haal ze op in de winkel van uw keuze. 

 

Boekhandel Broekhuis 

Boekhandel Broekhuis is al 154 jaar een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. Broekhuis heeft voor u een enorm aanbod aan boeken, wenskaarten, tijdschriften en cadeauartikelen. Daarnaast verrassen we u, als klant, graag met bijzondere ontmoetingen met auteurs, lezingen en speciale evenementen. 

U vindt onze klantvriendelijke en gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn.