Kinderboeken

Roald Dahl, Annie M.G. Schmidt , Paul van Loon, Astrid Lindgren. Deze schrijvers hebben één ding gemeen. Stuk voor stuk hebben ze geweldige kinderboeken geschreven, die in allemaal deze rubriek terug te vinden zijn. Samen met nog vele andere leuke, spannende of leerzame boeken voor kinderen. Of het nou om voorleesboeken, prentenboeken, leesboeken of informatieve kinderboeken gaat, u vindt ze bij ons!

Waarom een kinderboek kopen?

Kinderen worden slimmer van lezen. Dat begint al bij het voorlezen. Baby’s, peuters en kleuters luisteren terwijl u ze voorleest en leren woorden. Veel woorden. En wat is er nou gezelliger dan een voorleesverhaaltje voor het slapengaan? Als kinderen wat ouder worden leren ze zelf lezen. Ze krijgen een kijkje in een andere wereld en leren zich inleven in de hoofdfiguren van een verhaal. Lezen prikkelt de fantasie en is goed voor de sociale ontwikkeling. Kortom, lezen en voorlezen hebben niets dan voordelen. Maar lezen is vooral leuk!

Voor elk wat wils!

Zoekt u een leuk of leerzaam boek voor uw kind, kleinkind, nichtje of buurjongetje? Bij Boekhandel Broekhuis vindt u een uitgebreide selectie kinderboeken. Voor elke leeftijd en interesse is wel een geschikt boek te vinden. Sprookjesboeken, knutselboeken, boeken met Disney verhalen, voorleesboeken voor de kleintjes, stripboeken, boeken om te leren lezen, kennisboeken. Het zijn slechts een paar voorbeelden. Kom gerust eens kijken in onze winkel, of vind het perfecte boek of Ebook in onze webshop. U kunt het boek van uw keuze meteen bestellen en thuis laten bezorgen of we leggen het voor u klaar in de winkel van uw keuze. Bestel het leukste kinderboek hier!

Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis is al 154 jaar boekhandel een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. Broekhuis heeft voor u een enorm aanbod aan boeken, wenskaarten, tijdschriften en cadeauartikelen. Daarnaast verrassen we u, als klant, graag met bijzondere ontmoetingen met auteurs, lezingen en speciale evenementen. U vindt onze klantvriendelijke en gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Deventer. Vanaf 18 maart 2022 kunt u ons ook in Apeldoorn vinden.