Kookboeken

“Er schuilt magie in de eenvoudige bakplaat en ouderwetse ovenschaal.”

(One Pan Perfect – Donna Hay)

 

Van zo’n openingszin krijgt iedereen zin om de keuken in te duiken. Het is slechts een fragment uit één van de vele interessante kookboeken die we in huis hebben. Nuttige en leerzame kookboeken, kookboeken die nieuwsgierig maken en boeken met foto’s om bij te watertanden. U vindt deze kookboeken in onze winkel in Enschede en natuurlijk online, in onze webshop.

 

Kookboeken bij Boekhandel Broekhuis Enschede; op reis door de culinaire wereld

Voor alle soorten kookboeken kunt u bij ons terecht. Legio uiteenlopende onderwerpen, bekeken vanuit diverse invalshoeken. Van vega tot barbecue en van streetfood tot haute cuisine. Van Hollandse pot tot de internationale keuken en van melk tot bier. In onze collectie kookboeken hebben we voor elk wat wils. Doe ideeën op voor een snelle maaltijd, leer van master chefs, volg de laatste foodtrends of bewonder gewoon de prachtige foto’s. Of doe een kookboek cadeau, want zelfs als iemand nooit kookt, is een kookboek een aanwinst voor elke boekenkast! 

 

Onze kookboeken vallen in de smaak

Over eten en drinken valt veel te vertellen, dat blijkt wel uit de hoeveelheid verschillende kookboeken in onze winkel in Enschede. Ieder jaar verschijnen er veel, vaak mooi geïllustreerde, boeken over koken. En deze boeken zijn niet alleen voor volwassenen, want ook voor kinderen zijn er genoeg leuke kookboeken. Kom langs in Enschede en vind het kookboek dat past bij uw smaak. Of bestel het snel en gemakkelijk in onze webshop!

 

Boekhandel Broekhuis

Al meer dan 150 jaar weten boekenliefhebbers uit Twente en ver daarbuiten Boekhandel Broekhuis te vinden. Onze gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn zijn een bezoek waard. U vindt er een uitgebreide collectie boeken, muziek, tijdschriften, cadeauartikelen en wenskaarten. Kom ook eens langs bij één van de speciale evenementen (zoals ontmoetingen met auteurs en lezingen) die we regelmatig voor onze klanten organiseren. Meer informatie daarover vindt u hier.