Tweedehands boeken

Boeken die een tweede leven verdienen; u vindt ze bij Boekhandel Broekhuis in Enschede 

Een groot deel van de boeken die door de jaren heen verschenen zijn, zijn in de normale boekwinkels niet te koop. U vindt er vooral boeken die pas uitgegeven zijn of in de top 10 staan. Voor de wat oudere of antiquarische exemplaren moet in bij het antiquariaat zijn. Bij Boekhandel Broekhuis in Enschede vindt u een algemeen Antiquariaat met ruim 57.000 titels. Zoekt u bijzondere titels,  zoals bijvoorbeeld ‘Twente’ van Ger Dekkers en Willem Wilmink of ‘Het Sterrekind en andere sprookjes’ van Oscar Wilde? Of komt u simpelweg voor een goed boek voor weinig geld? Bij Boekhandel Broekhuis bent u aan het juiste adres. Ook voor de verkoop van uw eigen boeken. 

 

Verkoop tweedehands boeken 

Onze collectie tweedehands boeken is uitgebreid en vaak voordelig geprijsd. Op de 2e en 3e etage van onze winkel kunt u heerlijk in de verzameling rondsnuffelen. Winkelt u liever online? Geen probleem, want op deze site vindt u bijna alle titels uit onze winkel. Dagelijks voegen we tweedehands boeken toe aan de site. U kunt de gehele collectie doorzoeken of u maakt gebruik van de mogelijkheid om op titel, auteur, ISBN te zoeken. Daarnaast kunt u filteren op bijvoorbeeld rubriek of prijs.

Heeft u gevonden wat u zocht, dan kunt u direct online bestellen. Uw bestelling kunt u vervolgens gratis afhalen in elk gewenst filiaal. Uiteraard is thuisbezorging (tegen verzendkosten) ook mogelijk. Kunt u het tweedehands boek dat u zoekt niet online vinden? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en we doen ons best het voor u vinden. 

 

Inkoop tweedehands boeken 

Bij Boekhandel Broekhuis zijn we altijd op zoek naar interessante toevoegingen aan onze verzameling tweedehands boeken. Heeft u nog bijzondere boeken staan die u zelf niet meer leest? Dan kunt u ze in onze winkel in Enschede te koop aanbieden. Bij de inkoop letten wij niet alleen op de staat van de door u aangeboden boeken. De titels zijn zo mogelijk nog belangrijker. De vraag naar recente thrillers en literatuur is namelijk beperkt. Daarom zijn wij vooral geïnteresseerd in non-fictie, bijvoorbeeld oudere titels over de regio of specifieke verzamelingen. Twijfelt u? Mail ons dan met een foto van de boeken die u aan wilt bieden. 

 

Inkoop Boekhandel Broekhuis  Enschede 

Marktstraat 12, 2e etage: dinsdag t/m zaterdag 
Parkeren aan de zijkant van de winkel tot 11.00 uur, lift aanwezig. 

Inkoop aan huis op afspraak 
Afdeling 2e hands: tel.: 053 - 436 2786 / mail: [email protected] 
 

 

Kom gezellig eens langs in onze winkel aan de Marktstraat 12 in Enschede! U vindt de tweedehands boeken op de 2e en 3e etage.