Young Adult & Fantasy

Bent u helemaal weg van vampieren, weerwolven, demonen, goden, engelen, tovenaars, magie en draken? Gaat uw hart sneller kloppen bij het horen van titels als Harry Potter, The Hungergames, Twilight en The Hobbit? Dan past de rubriek Young Adult & Fantasy helemaal bij u. Duik in geweldige verhalen vol spanning en avontuur en laat u verrassen door onverwachte plotwendingen. Bekijk onze ruime selectie aan Young Adult & Fantasy boeken online of in één van onze winkels! 

 

Stort u in een avontuur met Young Adult & Fantasy 

Boeken die lezen als een trein. Onweerstaanbare combinaties van spanning en avontuur met een bovennatuurlijk tintje. De schrijvers van deze fantastische boeken slepen u helemaal mee in de door hen gecreëerde fantasiewereld. De verhalen kennen geen medeleven en zitten vol met gevaar, verrassende plotwendingen en soms een beetje romantiek. Wanneer u aan een boek in het genre Young Adult & Fantasy begint, is het moeilijk om deze niet in één keer uit te lezen. U vergeet gewoon even de hele wereld om uw heen. Wilt u een avondje goed ontspannen? Laat u dan omverblazen door één van onze Young Adult & Fantasy boeken 

 

Wat zijn Young Adult & Fantasy boeken? 

Boeken in het fantasy genre zijn momenteel razend populair onder de jongvolwassenen (13 tot 18 jaar). Paranormale verhalen vol spanning en avontuur die rustig opgebouwd zijn en heerlijk weglezen. Doordat de hoofdrolspeler meestal rond de 20 jaar oud is en daarom ook erg herkenbaar is, kunnen jongere lezers zich goed inleven in het personage. Het taalgebruik in de Young Adult & Fantasy boeken is minder snel, waardoor het verhaal wat rustiger opbouwt, in vergelijking met volwassen fantasy boeken. Maar vergis u niet, de Young Adult & Fantasy boeken zijn ook zeker zeer populair onder de volwassen lezers. Niet voor niets zijn duizenden mensen wereldwijd in de ban geraakt van series zoals Twilight, The Hungergames, The Hobbit en Kronieken van de Onderwereld. 

 

Boekhandel Broekhuis 

Boekhandel Broekhuis is al meer dan 150 jaar een vertrouwd adres voor boekenliefhebbers in Twente en ver daarbuiten. In onze winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn kunt u terecht voor een enorm aanbod aan boeken, wenskaarten, tijdschriften en cadeauartikelen. Daarnaast verrassen we u, als klant, graag met bijzondere ontmoetingen met auteurs, lezingen en speciale evenementen. Meer informatie daarover vindt u hier.