Meet&Greet Barry van de Klundert zaterdag 16 juli in Broekhuis Apeldoorn

zaterdag 16 juli 2022 12:23
Meet&Greet Barry van de Klundert zaterdag 16 juli in Broekhuis Apeldoorn

Op zaterdag 16 juli komt Barry van de Klundert, schrijversnaam Barrel langs in Broekhuis Apeldoorn om zijn boeken Ik tel tot drie! en Omdat ik het zeg! te signeren.

 

Ik tel tot drie!

Het consultatiebureau, zwemles, potjestraining, pubergedrag, de logeerbeer, traktaties, lekke banden, de sportschool… het is een greep uit de struggles van Barrel. Met zijn cynisme en creativiteit weet hij het opvoeden van een puber en peuterpuber op hilarische wijze te verwoorden. Het vaak hectische, alleenstaande vaderschap (en later zijn gezin) beschrijft hij met liefde en een flinke dosis zelfspot. Zijn blogs worden inmiddels door duizenden fans gevolgd en geprezen om de herkenbaarheid.

 

Omdat ik het zeg!

Van processierups tot juffendagjeuk, van veters strikken tot vierkante ogen, van opvliegers tot afzwaaiers, van betuttel intolerantie tot surpriseterreur, van girlpower tot mannen met slappe knieën en van eten met stukjes erin tot condooms met smaakjes eraan. Geen onderwerp zo gek, of barrel weet er wel een draai aan te geven. Met zijn samengestelde gezin als rode draad, beschrijft hij op ludieke en spitsvondige wijze alledaagse en voor iedereen herkenbare situaties. Hierbij schroomt hij niet om menigeen op de hak te nemen, zichzelf misschien nog wel het meest.

 

Zaterdag 16 juli
Tijd: 14.00u - 16.00u
Broekhuis Apeldoorn
Hofstraat 4-10, Apeldoorn

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis