Boekpresentatie Bart Ros: "Buitengewoon Deventer, een buitengewone stad" op 6 april in Deventer

donderdag 6 april 2023 10:32
Boekpresentatie Bart Ros: "Buitengewoon Deventer, een buitengewone stad" op 6 april in Deventer

Dit boek is ontstaan uit de liefde voor de mooie stad Deventer en haar ligging aan de IJssel. De stad met veel historie en evenementen waar altijd wel wat te fotograferen is. In dit boek vind je niet alleen meer dan honderd beelden van Deventer, maar ook beelden uit de omgeving. Van oude gebouwen, tot beelden van de uiterwaarden, het blauwe uur en de zonsondergangen van de stad.

 

Bart Ros is architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

 

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maak ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren per jaar leuke fotowalks.

 

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de "kalender van Deventer" met 12 unieke foto's en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden genaamd "Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken".

 

Donderdag 6 april | 19.30 - 21.00 uur
Boekhandel Broekhuis Deventer
Lange Bisschopstraat 7

Toegang gratis
Aanmelden: [email protected]

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis