Muzikaal voorleesmoment De Geheime Tuin bij Broekhuis Deventer

zaterdag 25 maart 2023 14:51
Muzikaal voorleesmoment De Geheime Tuin bij Broekhuis Deventer

Op zaterdag 25 maart wordt er voorgelezen uit het boek De Geheime Tuin bij Boekhandel Broekhuis, ter ere van de gelijknamige voorstelling van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en Theater Sonnevanck in de Deventer Schouwburg.  

 

Zondag 2 april is de voorstelling De Geheime Tuin te zien in de Deventer Schouwburg. Om de kinderen uit Deventer alvast een voorproefje te geven, wordt er een week voor die tijd voorgelezen uit het beroemde boek. De voorlezer wordt bovendien begeleid door violist Roelof de Lange van Phion. Een uniek, muzikaal voorleesmoment voor jong en oud. 

 

Voorstelling De Geheime Tuin (6+) 
Met De Geheime Tuin maken Phion, orkest van Gelderland & Overijssel en Theater Sonnevanck een betoverende remake van dit beroemde, meermaals verfilmde, gelijknamige boek van Frances Hodgson Burnett.  

Een compleet orkest bestaande uit 45 musici zorgt voor een indrukwekkende muzikale ervaring. Maar dat niet alleen… ze zijn ook de dansende bediendes, de levende schilderijen in het trappenhuis en de swingende takken van de bomen in de tuin. Samen met een troep acteurs en duizelingwekkende kostuums van Dieuweke van Reij wordt De Geheime Tuin een theatrale belevenis waarbij bezoekers ogen en oren te kort komen! 

Meer informatie via www.deventerschouwburg.nl 

 

Muzikaal Voorleesverhaal De Geheime Tuin
Za 25 maart 2023
Tijd: 11:30 en 12:30 uur
Broekhuis Deventer
Lange Bisschopstraat 7
Gratis toegang

 

Voorstelling De Geheime Tuin (6+)
Zondag 2 april | 15:30 uur
Deventer Schouwburg
www.deventerschouwburg.nl
Tickets: €22,50

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis