UITVERKOCHT Broekies leest 'De Terugkeer van Rachel Price' 21 juni te Deventer

vrijdag 21 juni 2024 19:30
UITVERKOCHT Broekies leest 'De Terugkeer van Rachel Price' 21 juni te Deventer

UITVERKOCHT Na de geslaagde eerste versie op 8 maart organiseert Broekhuis' YA boekenclub 'Broekies' op vrijdag 21 juni een nieuwe bijeenkomst bij Broekhuis Deventer. Voor deze avond lezen we 'De Terugkeer van Rachel Price' van Holly Jackson. De Engelse versie hiervan verschijnt op 02-04-2024 en de Nederlandse versie verschijnt op 30-04-2024. Tickets via Eventbrite! https://www.eventbrite.nl/e/tickets-broekies-leest-de-terugkeer-van-rachel-price-van-holly-jackson-850756464487?aff=ebdsoporgprofile

Boekhandel Broekhuis Deventer
Lange Bisschopstraat 7
7411 KG Deventer

'Zestien jaar geleden verdween Rachel Price. Haar toen tweejarige dochter Bel Price was de enige getuige. Ze heeft aan deze ingrijpende gebeurtenis geen herinneringen en ze leeft sindsdien in de schaduw van deze mysterieuze verdwijning. Rachel Price is weg, waarschijnlijk dood, en Bel zou het liefst willen dat iedereen gewoon verder gaat met leven.

De zaak wordt plotseling weer relevant als de familie Price instemt met een true crime-documentaire. En dan gebeurt wat al die tijd onmogelijk had geleken: Rachel Price keert terug. Bels leven zal nooit meer normaal zijn. Haar moeder vertelt een ongelooflijk verhaal over wat haar is overkomen. Letterlijk ongelooflijk, want Bel weet zeker dat Rachel niet de waarheid spreekt. Maar als Rachel liegt, waar heeft ze dan al die tijd gezeten? En belangrijker nog: zou ze gevaarlijk kunnen zijn?

Terwijl de camera’s nog draaien, probeert Bel de waarheid over haar moeder te achterhalen en erachter te komen waarom Rachel werkelijk is teruggekeerd uit de dood.'

Het evenement vindt plaats bij Broekhuis Deventer en begint om 19:30 uur.

Tickets kosten €10,- inclusief:

- Broekhuis waardebon (3 jaar geldig) van €10,-

- Hapjes en drankjes

- Rijkelijk gevulde goodiebag

- Uitgebreide discussie van het boek

- Een gezellige avond met andere jongvolwassenen die van lezen houden!

In al onze filialen zal het boek op voorraad zijn, zodat je meteen kunt beginnen met lezen. Er wordt van je verwacht dat je het boek hebt gelezen bij de bijeenkomst.

- Nederlandse paperback €18,99, verschijnt 30-04-2024

- Engelse paperback €15,95, verschijnt 02-04-2024

- Engelse hardcover €25,95, verschijnt 02-04-2024

Zien we jullie daar?

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis