Zaterdag 21 mei een Meet&Greet met Ramon van Huffelen bij Broekhuis Deventer

zaterdag 21 mei 2022 12:45
Zaterdag 21 mei een Meet&Greet met Ramon van Huffelen bij Broekhuis Deventer
Ramon van Huffelen in Diepenveen. Naast auteur is hij al meer dan twintig jaar de eigenaar van een import- en groothandelsbedrijf in biologische producten. Verder is hij liefhebber van fotografie en goede (biologische) wijnen.
 
Volgens Ramon hebben schrijven en ondernemen veel raakvlakken. Met allebei creëer je iets nieuws, vanuit het niets. Hij schreef een winnend verhaal voor een schrijfwedstrijd en zijn korte verhalen werden diverse keren in bundels gepubliceerd. Het klapstuk moet nog komen, in mei 2022 komt zijn thriller ‘Portland’ uit bij Godijn Publishing.
 
Zaterdag 21 mei
Tijd: 14.00u - 15.00u
Broekhuis Deventer
Lange Bisschopstraat 7, Deventer
 
Undercoveragent Erik Schoeman beëindigt voor zijn eigen veiligheid een gevaarlijke infiltratie-actie bij de Amsterdamse Natoli-familie. Tijdens een vakantie met zijn vrouw Debbie en ernstig zieke dochter Sanne krijgt Erik het bericht dat twee van de drie Natoli’s bij een mislukte drugsdeal zijn doodgeschoten. Bij terugkomst treft het gezin hun huis overhoop gehaald aan. Eriks adres is bekend bij Gio, het enige familielid dat de moordpartij overleefde. Het Openbaar Ministerie en de politie brengen Erik en zijn gezin in veiligheid. Ondertussen onderwerpt een rechercheur van de Rijksrecherche Erik aan een intimiderend verhoor. Wat zocht Gio in zijn huis? Had Erik een ander motief om de infiltratie af te breken? Welk verband legt de rechercheur tussen de mislukte undercoveroperatie, Eriks dochter Sanne en een stad in een heel ander werelddeel? * Marelle Boersma, bestsellerauteur: Een intelligente thriller vol vaart en plotwendingen. Knap debuut.
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis