Meet & Greet met thrillerauteur NICOLET STEEMERS op 18 februari bij Broekhuis Enschede

zaterdag 18 februari 2023 16:59
Meet & Greet met thrillerauteur NICOLET STEEMERS op 18 februari bij Broekhuis Enschede

Op zaterdag bezoekt de bekendste thrillerauteur van Oost-Nederland Boekhandel Broekhuis in Enschede voor een meet & greet.
Aanleiding is het verschijnen van haar nieuwe thriller 'Diepe gronden'.

Diepe gronden
Er zijn meerdere manieren om de weg kwijt te raken in de wildernis

Als Laura na achttien jaar weer contact krijgt met haar Roemeense jeugdvriendin Gabi is ze opgetogen, en ze gaat dan ook graag in op haar uitnodiging om die zomer langs te komen in Roemenië. Het plan is om onder andere een paar dagen te wandelen in het ruige berggebied van de Karpaten, en Gabi heeft er geen bezwaar tegen dat Laura het reisgezelschap uitbreidt met Martine, een vrouw uit haar vriendenkring.

De eerste dag en avond verlopen volgens plan, maar de volgende ochtend is Gabi ineens spoorloos verdwenen. Is ze uit vrije wil zonder een woord vertrokken? Of is er iets met haar gebeurd?

Al snel blijkt dat Laura en Martine op eigen houtje de bewoonde wereld moeten zien te bereiken, maar helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ze krijgen te maken met voedsel- en watertekort en onaangename ontmoetingen in de wildernis. Gaandeweg raken ze lelijk de weg kwijt, en niet alleen in letterlijke zin…

Nicolet Steemers

Nicolet Steemers werd geboren in Hengelo en belandde via het vertalen van toneelstukken en de journalistiek in het schrijversvak. Eerder schreef ze o.a. de spannende romans Zachte heelmeesters enTweedracht, en meerdere succesvolle audioseries voor Storytel.

Zaterdag 18 februari | 14.00 - 15.00 uur
Boekhandel Broekhuis
Marktstraat 12, Enschede

Toegang: gratis  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis