Thomas Olde Heuvelt start Echo World Tour 2019 bij Broekhuis Enschede op 11 mei

maandag 1 januari 0001 00:00
Thomas Olde Heuvelt start Echo World Tour 2019 bij Broekhuis Enschede op 11 mei

Na zijn wereldwijde bestseller HEX is Thomas Olde Heuvelt nu terug met Echo. Een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur. De 'Echo World Tour 2019' start bij Broekhuis Enschede op 11 mei. 

Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn.

Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt…

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo AwardHij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen. Waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. In Nederland en Vlaanderen gingen ruim 75.000 exemplaren van HEX over de toonbank.

 

Zaterdag 11 mei - 16.00 - 17.00
Marktstraat 12, Enschede
Toegang gratis
aanmelden: enschede@boekhandelbroekhuis.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
MINDBUSZEUS2 : broekhuis