Hengelo

Mini-voorstelling 'Kaatje Kopstand' op 3 november bij Broekhuis Hengelo

woensdag 3 november 2021 13:38

Woensdagmiddag 3 november vindt de mini-kindervoorstelling 'Kaatje Kopstand heeft geluk' plaats bij Broekhuis Hengelo. Aanleiding is het verschijnen van het gelijknamige boek van de Hengelose schrijfster en theatermaker Karin Emmerink.
De voorstelling start om 15.00 uur en is gratis toegankelijk en geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.Na het theaterstukje met haar toneelvriendjes zal Kaatje Kopstand zelf je boekje signeren. En natuurlijk mag je alles aan haar vragen.

KAATJE KOPSTAND

Het 10 hoofstukken tellende verhaal, rijk geïllustreerd met prachtige  tekeningen van Eddy van der Schouw, gaat over het immer vrolijke meisje in het welbekende blauwe pakje en rode blos op de wangen dat in ‘Kaatje Kopstand heeft geluk’ de dochter van een circusdirecteur is. Ze woont in een circuswagen in Pargimikoland en haar moeder werkt in het circus. Van haar vader krijgt Kaatje een mooie ring. Het is de ring van haar moeder, die ze een beetje mist. Oef, ze raakt de ring kwijt. Maar Kaatje Kopstand heeft geluk….

Om de rode draad heen maakt Kaatje weer van alles mee met haar onafscheidelijke vriendje Kareltje. Totti en Molle zijn ook van de partij. En natuurlijk Tante Sissel. ,,Net zoals iedereen erbij hoort. Ook jij!”, zegt Kaatje Kopstand altijd tegen alle kinderen.

Woensdag 3 november | 15.00 uur
Wemenstraat 45 | Hengelo
Toegang gratis
Aanmelden: hengelo@boekhandelbroekhuis.nl

 

Meer informatie >