Een avond met ARNON GRUNBERG op 16 januari in Hengelo

maandag 1 januari 0001 00:00
Een avond met ARNON GRUNBERG op 16 januari in Hengelo

Donderdag 16 januari ontvangt Broekhuis Hengelo wederom met trots ARNON GRUNBERG. Aanleiding is het verschijnen van zijn nieuwe roman 'Bezette gebieden'. Theo Hakkert zal de auteur interviewen. Aansluitend zal Arnon Grunberg zijn werk signeren.

BEZETTE GEBIEDEN

Otto Kadoke, de grensoverschrijdende psychiater uit Moedervlekken, is terug. Nadat het verhaal van zijn alternatieve therapie door een bekende auteur te boek is gesteld en een bestseller is geworden, raakt hij verstrikt in een web van halve waarheden, interpretaties en leugens dat hem zijn baan kost - en zijn reputatie vernietigt. Maar niet alleen dat: zijn moeder is inmiddels weer vader geworden en de verzorgster van vader ontpopt zich tot een onvermoeibare aanhangster van Christenen voor Israël.
Op een dag, als alles verloren lijkt, staat een ver familielid voor de deur: in haar ziet Kadoke zijn kans om te ontsnappen. Ze voert hem - en zijn vader - naar de bezette gebieden, waar hij tegen zijn zin in als verlosser wordt onthaald.
Bezette gebieden is een hartverscheurende, maar ook zeer komische roman over het verleden dat toekomst en heden overwoekert, over schuldige affaires op onschuldige plekken, en onschuldige affaires op schuldige plekken.

 

Donderdag 16 januari | 19.30 - 21.00
Boekhandel Broekhuis
Wemenstraat 45 Hengelo
Entree: 5 euro
reserveren: hengelo@boekhandelbroekhuis.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
MINDBUSZEUS2 : broekhuis